FRÅN STRANDEN TILL KONTORET:

de här smyckena kan du bära överallt.

Mockberg skapade vattentåliga smycken för att erbjuda dig kvalitativa, hållbara accessoarer som kan hänga med i din aktiva livsstil.Våra smycken görs vattentåliga genom användning av slitstarkt rostfritt stål och en 10x starkare beläggningsprocess som kallas PVD.

VAD GÖR SMYCKENA VATTENTÅLIGA?

Hemligheten ligger i det speciella rostfria stål som används i våra smycken. Denna slitstarka metall är korrosionsbeständigt, vilket säkerställer att det kan hålla länge utan att gå sönder eller behöva bytas ut. Det rostar inte eller missfärgas, så färgen förblir perfekt under hela livstiden.

Våra vattentåliga smycken har också en toppmodern beläggningsprocess som kallas PVD. Denna innovativa teknik säkerställer att färgen varar mycket längre än traditionell förgyllning eller försilvring. Till skillnad från pläterade smycken, som så småningom kommer att missfärgas, förblir våra smycken levande och motståndskraftiga genom vardagens aktiviteter.

HÄR ÄR VARFÖR DU KOMMER ATT ÄLSKA DET

Vi älskar våra vattentåliga smycken eftersom de verkligen lever upp till sitt namn. Detta är inte bara något vi säger - Våra smycken är genuint vattentåliga, och därför kommer de med en livstidsgaranti på färgen. Läs mer om våra garantier här.

MED VÅRA VATTENTÄTA SMYCKEN KAN DU:

  • Duscha
  • Simma
  • Gå till bastu
  • Springa
  • Dyka

OCH DU BEHÖVER I PRINCIP ALDRIG TA AV DEM!

UNDRAR DU VAD SOM GÖR DETTA TILL DEN BÄSTA DEALEN? LIVSTIDSGARANTI PÅ FÄRGEN!*

Vi är så säkra på hållbarheten hos våra smycken att vi erbjuder livstids garanti på guldfärgen. Om dina kedjor, örhängen, armband eller ringar förlorar sin färg kommer vi att ersätta dig. Skicka bara ett e-postmeddelande till vår kundsupport på contact@mockberg.com, så tar de hand om resten! Lär om hela garantin här.