FAQ


Har du problem med dina smycken eller vill veta mer om hur du gör en retur? Vi är här för att hjälpa dig! Hitta snabba lösningar på vanliga problem, bläddra bland våra vanliga frågor och svar eller kontakta vårt dedikerade supportteam direkt. Din tillfredsställelse är vår prioritet och vi är engagerade i att se till att du har en så bra upplevelse som möjligt med med oss på Mockberg.

Frågor & Svar

I vår kunskapsbank med frågor och svar hittar du snabbt den information du söker. Skriv bara in din fråga, och få omedelbar tillgång till användbara artiklar, guider och vanliga frågor anpassade efter dina behov.

Till frågor och svar

Retur & Reklamation

Vi på Mockberg vill att våra kunder ska känna sig trygga med sina köp och vi vill göra din upplevelse så enkel som möjligt när det kommer till returer och reklamationer. Returnera inom 60 dagar för full återbetalning eller utbyte. Vi finns här för att hjälpa dig varje steg på vägen.

Läs mer här

Skötselråd

Lär dig hur du korrekt vårdar olika typer av smycken så att de håller längre. Våra enkla instruktioner kommer att säkerställa att dina smycken förblir i fint skick och håller i många år framöver. På detta sätt kan du undvika slitage och onödig överkonsumption och bidrar till en mer hållbar miljö inom smyckesbrancshen.

Till skötselråd

Återförsäljare

Mockberg expanderar för varje dag som går och idag har vi återförsäljare som sprider sig över hela Sverige. Hitta din närmsta återförsäljare idag genom vår kartnavigering.

Till karta

Kontakta oss

Det är viktigt för oss att våra kunder får en så bra upplevelse som möjligt och vi finns alltid här för att hjälpa dig. Har du frågor du inte finner svar på så tveka inte att kontakta oss.

Till kontakt