Eleganta smycken
gjorda med omtanke.

Designade och tillverkade för hand i massivt guld med etiskt labbodlade diamanter

SIGNATURE COLLECTION

"Stolt att få presentera vår nya kollektion som vi har arbetat på i flera år, en barndomsdröm som äntligen går i uppfyllelse" - Elvira, grundare & designer Mockberg


OM KOLLEKTIONEN

På Mockberg skapar vi inte bara smycken - vi kombinerar lyx och etiskt hantverk för att bidra till en bättre och vackrare värld för alla.

Varje smycke i vår Signature Collection är handgjorda av återvunnet guld och pryds av Mockbergs signatur labbodlade diamanter. Detta är vårt åtagande för en mer hållbar och vänlig framtid.

Vårt engagemang för hållbarhet är drivkraften bakom vårt arbete. Det inspirerar oss att designa fantastiska smycken som inte bara tilltalar ögat, utan också är snällare mot vår värdefulla jord och dess invånare.

Våra skapelser/smycken är inte bara smycken - de berättar en historia om skönhet förenad med ansvar och är skimrande symboler för en mermedveten och hållbar lyx.

HANTVERK

Hantverket ligger i hjärtat av våra smycken. Varje smycke är noggrant handgjord av skickliga hantverkare som med sin expertis och passion tillför perfektion till varje invecklad detalj i produkterna. Resultatet är en kollektion som återspeglar den tidlösa elegansen och oöverträffade kvaliteten som bara handgjorda smycken kan erbjuda.

Hållbarhet är kärnan i våra värderingar. Med stolthet använder vi återvunnet guld, vilket minskar efterfrågan på nyutvunnet guld för att minimera miljöpåverkan. Dessutom omfamnar vi skönheten i labbodlade diamanter, och erbjuder samma briljans och skönhet samtidigt som vi säkerställer ett konfliktfritt och miljömedvetet val.

ELEGANS

Vi välkomnar dig till att utforska vår kollektion och upptäcka perfekta smycken som resonerar med din stil och dina värderingar. Oavsett om det är en förlovningsring som symboliserar evig kärlek eller ett statement-halsband som lyfter din vardagslook, så kombinerar våra smycken lyx, hantverk och hållbarhet för att skapa en enastående upplevelse.

FRÅGOR OCH SVAR

ÄR DET ÄKTA GULD?

Ja, vi använder oss av återvunnet guld, vilket minskar efterfrågan på nyutvunnet guld för att minimera miljöpåverkan.

ÄR DET ÄKTA DIAMANTER?

Ja, det är äkta labbodlade diamanter. Vi vill med detta säkerställar ett konfliktfritt och miljömedvetet val.

VAD INNEBÄR LIVSGARANTI?

Vår livstidsgaranti på signature collection garanterar att dina smycken är fria från tillverkningsfel i material eller utförande. Om du upplever några problem med ditt smycke, kontakta vårt kundtjänstteam så hjälper vi dig mer än gärna.

VAD INGÅR INTE I LIVSGARANTIN?

Observera att vår livstidsgaranti inte täcker skador orsakade av olyckor, felaktig hantering eller normalt slitage. Det gäller inte heller några modifieringar eller reparationer gjorda av obehöriga tredje parter. Förlorade diamanter täcks inte av livstidsgarantin.

LIVSTIDSGARANTI

För oss på Mockberg är din tillfredsställelse vår högsta prioritet. Det är därför vi erbjuder livstidsgaranti på alla våra smycken från vår Signature Collection.

Vår livstidsgaranti garanterar att dina smycken är fria från tillverkningsfel i material eller utförande. Om du upplever några problem med ditt smycke, kontakta vårt kundtjänstteam så hjälper vi dig mer än gärna.

Observera att vår livstidsgaranti inte täcker skador orsakade av olyckor, felaktig hantering eller normalt slitage. Det gäller inte heller några modifieringar eller reparationer gjorda av obehöriga tredje parter. Förlorade diamanter täcks inte av livstidsgarantin.

På Mockberg tror vi på det bestående värdet av våra smycken och vill att du ska vårda och älska dina smycken livet ut. Upplev sinnesfrid med vår livstidsgaranti, ett bevis på vårt engagemang för exceptionell kvalitet och nöjda kunder.


TANKEN BAKOM SIGNATURE KOLLEKTIONEN