Hållbarhet

Mockberg grundades i Stockholm och är en hyllning till skandinavisk minimalism och design. Med hållbarhet som en av hörnstenarna i våra skandinaviska rötter har vi bestämt oss för att ta ett ansvar hållbar konsumtion och produktion. Ända sedan starten har vi ständigt gjort ansträngningar för att förfina vår dagliga process och metoder som hjälper oss att göra världen till en mer hållbar plats. 

Därför kan vi med stolthet säga att alla våra förpackningar är FSC -certifierade, tillverkade av hållbart skogsbruk i Danmark. Vi tar tillvara på och återvinner våra produkter, därför har vi skapat Mockberg Pre-loved. Här kan du köpa renoverade klockor som har använts med kärlek och sedan kommit tillbaka till oss, något vi har jobbat med sedan starten.

Vi är även stolta över att en stor del av vårt sortiment är tillverkat av återvunna material. Vi arbetar med både återvunnet stål, silver och solitt guld. Vår tillverkning uppfyller alla krav på internationell standard och har både Sedex och ISO certifiering. 

Vi på Mockberg ser till att våra vardagliga beslut är snälla mot miljön och vi strävar varje dag efter att bli ännu bättre. När du väljer att handla från Mockberg så väljer du en produkt som är framtagen med kärlek och ansvar!