MOCKBERG X TINE ANDREA

Tine Andrea Storløs är fashionistan från Oslo som blivit utsedd av Vouge till en av världens 100 stiligaste. På Instagram har hon över 200 tusen följare som får daglig stil-inspiration. Tine är Nordens kanske allra främsta fashionista och nu har hon designat sin egen kollektion med klockor och smycken tillsammans med oss. Vi ställde några frågor kring samarbetet som släpps nu i april!

Vart fick du inspirationen till kollektionen?

Jag älskar enkla och klassiska smycken. Smycken man kan använda om och om igen, och som kan använda till alla tillfällen. Som ni kan se är många av smyckena gröna, grön är min favoritfärg. Jag tycker grönt är en vacker och avslappnade färg och kombinationen mellan smyckena gör de tidlösa med en modern twist!

Vad har varit roligast i designprocessen?

Det har varit väldigt lärorikt att förstå hela processen, och det jag har gillat mest är att få ha kreativ frihet att skapa det jag har drömt om! Att se utvecklingen från papper till en färdig produkt är en otrolig resa att vara med på.

Välj dina tre favoriter från kollektionen och motivera varför

Det är svårt, eftersom jag är nöjd med alla! Men om jag ska välja ett så är det nog Glasi- er-örhängena i grönt, för jag tycker att de är otroligt fina! Väldigt kul med lite färg i vard- agen. Sedan vill jag lyfta fram Solar-ringarna, eftersom de fungerar så bra ensamma, men också i kombination med varandra för en lite mer djärv look! Jag älskar också klockorna vi designade, eftersom de påminner mig om en klocka som min mormor bar när jag var ung. Samtidigt kan det fungera som ett snyggt armband, så det är på sätt och vis 2 i 1!

Hur känns det att ha släppt en egen smyckekollektion?

Fantastisk! Det har varit något jag drömt om länge och en otroligt spännande process att få vara med om! Så jag är väldigt tacksam över att få göra något jag själv har saknat i smyckesskåpet, samt att få göra något som verkligen representerar mig.

Är du en silvermänniska eller guldperson?

Jag trodde jag var guld, men nu har jag insett jag är både och.

Hur stylar du bäst de här smyckena?

Gillar du det enkla så kan du satsa på enkel styling, ett par örhängen eller en ring. Om du gillar det lite mer detaljerat kan du stapla flera örhängen och ringar åt gången! Den- na kollektion kommer med tidlösa smycken, vilket gör dem lätta att styla ensamma eller med varandra, så här är det bara fantasin som sätter gränserna!